Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ αποτελούν τη μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα υπεραγορών στην Κύπρο. Σήμερα λειτουργούν δεκατέσσερα καταστήματα ΑΛΦΑΜΕΓΑ σε Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό και Πάφο.

Στα 20 και πλέον χρόνια παρουσίας τους οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ διατηρούν σταθερά το προφίλ μιας επιχείρησης που διακρίνεται για τις ορθές πρακτικές και την αξιοπιστία της. Το εργασιακό κλίμα που επικρατεί στις Υπεραγορές διέπεται από διαφάνεια, αξιοκρατία και παροχή ίσων ευκαιριών εκπαίδευσης και εξέλιξης. Η εξυπηρέτηση του πελάτη βρίσκεται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων. Ποιότητα και ποικιλία σε ένα σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον συνθέτουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία για κάθε καταναλωτή.

 

Ο Σύvδεσμoς Διαιτoλόγωv και Διατροφολόγων Κύπρoυ (Συ.Δι.Κυ.): Είvαι τo επαγγελματικό σώμα πoυ στεγάζει όλoυς τoυς Εγγεγραμμέvoυς Διαιτoλόγoυς, Κλιvικoύς Διαιτoλόγoυς, Διαιτoλόγoυς Ειδικού Καταλόγου καθώς και Διατροφολόγους πoυ επιθυμoύv vα είvαι μέλη τoυ. Ο Συ.Δι.Κυ. συνυπήρχε ως Σύνδεσμος Επιστημόνων / Τεχνολόγων Τροφίμων και Διαιτολόγων Κύπρου από το 1991 και ιδρύθηκε αυτόνομα από το 1999.

Αποστολή:
Καθοδήγηση και ενδυνάμωση διατροφής και διαιτολογίας στην Κύπρο.
O διαιτολόγος ως προστάτης και ενδυναμωτής της επιστήμης της διατροφής και διαιτολογίας στην Κύπρο.

Όραμα:
Τα μέλη του Συ.Δι.Κυ είναι οι πιο αξιόπιστοι και έγκυροι επιστήμονες στα θέματα διατροφής και διαιτολόγιας

Αξιές:
Μέλη - Επιμόρφωση
Συνεργασία - Κοινωνική & πολιτιστική υπευθυνότητα
Εξειδίκευση
Πρωτοπορία - Κώδικας Δεοντολογίας/ Ακεραιότητα

 

top kinisis logo

Η TOP KINISIS ιδρύθηκε το 1987 και είναι ένας από τους πιο σημαντικούς οργανισμούς τουρισμού δημόσιου τομέα στην Κύπρο. Η εταιρεία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου από το 2001, ενώ διαθέτει στο ιστορικό της ένα αξιόλογο υπόβαθρο επιτυχημένων εξαγορών, συγχωνεύσεων και βραβείων. Παράλληλα, παρέχει ένα πλήρες φάσμα ταξιδιωτικών και τουριστικών υπηρεσιών τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Σήμερα, μετά από 3 δεκαετίες επιτυχούς λειτουργίας, η TOP KINISIS εργοδοτεί πάνω από 70 άτομα στα 7 υποκαταστήματά της στην Κύπρο και την Ελλάδα. Είναι μια αναπτυσσόμενη εταιρεία η οποία λειτουργεί με άτομα που προέρχονται από διάφορους επαγγελματικούς και πολιτιστικούς χώρους. Αυτή η ποικιλομορφία της επιτρέπει να κατανοεί και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της τοπικής και παγκόσμιας αγοράς με επαγγελματικότητα και αποτελεσματικότητα.

Η TOP KINISIS είναι συνυφασμένη με την προσέλκυση νέων και δημιουργικών ιδεών στην ταξιδιωτική αγορά, τόσο σε προσφορές προϊόντων όσο και σε εξυπηρέτηση πελατών. Περισσότεροι από 70 πολύγλωσσοι υπάλληλοι καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να εξασφαλίσουν ότι ο κάθε πελάτης της εταιρείας είναι πλήρως ικανοποιημένος.

 

aphrodite

Το πολυτελές Aphrodite Hills Hotel, ξενοδοχείο 5 αστέρων της Atlantica βρίσκεται σε μια μοναδική και γραφική τοποθεσία με θέα τη γαλάζια θάλασσα της Μεσογείου και τη θρυλική γενέτειρα της Αφροδίτης, την ελληνική θεά της αγάπης.

Το Aphrodite Hills Hotel συνδυάζει καταπληκτικά το κλασικό με το σύγχρονο ιδανικό, τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες. Είναι η ιδανική απόδραση για όσους θέλουν να χαλαρώσουν στο Retreat Spa και για τους λάτρεις των σπορ που θέλουν να βελτιώσουν τις ικανότητες τους στο γκολφ ή στο τένις.

Μοντέρνο, κομψό και σε μια περιοχή γεμάτη με κυπριακόπολιτισμό, μυθολογία και παράδοση, το ξενοδοχείο αποτελεί καταφύγιο για τους λάτρεις της πολυτέλειας και είναι το πρώτο ξενοδοχειακό θέρετρο του είδους αυτού στην Κύπρο.

 

intercollege red

Από τις αρχές της δεκαετίας του 1980, το Intercollege, ως πρωτοπόρο Κολέγιο στην Κύπρο, έχει συνεισφέρει σημαντικά στην ανάπτυξη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Πιστεύουμε ότι η επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση παράγει Αριστεία. Τα προγράμματα σπουδών προσφέρουν στους μελλοντικούς φοιτητές μας ελκυστικές επιλογές κατεύθυνσης με τη δυνατότητα επιλογής μέσα από 4ετή Πτυχία, 3ετή Ανωτέρα Διπλώματα και 2ετή Διπλώματα.